gin

Nieuwe smaak: De ‘Gin Buch’

Texel is een eigen drank rijker: De Texelse Gin. Zo trots als dat wij op lokale producten zijn, ben ik natuurlijk direct in de ‘maak modus’ geschoten om dé perfect Kombucha bij deze gin te maken. Nu ben ik zelf geen volleerde gin-tonic drinker. Maar daar heb je dochters voor. Samen bedachten we deze smaak- combinatie: een stoere ‘Gin Buch’ van rozemarijn en gember. Perfecte met de ‪‎TexelGin‬… tenminste, dat vinden wij. Oh en een schijfje citroen, beetje ijs…. Klaar!

Wil je het ook eens proberen? Laat het ons weten, dan zorgen we voor voldoende weekend voorraad bij ons vaste verkoopadresje Texelse Kost. Oh en de Texelse Gin, die is uiteraard te koop bij Wijnhuis Texel en de webshop Texelse Dranken.

Delen...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

0 comments on “Nieuwe smaak: De ‘Gin Buch’Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *