DSC_0902

Kombucha proeven @ #GDF Festival

Christina’s Kombucha, is ieder GOED DOEN Festival te vinden bij De VerzamelPost. Kom je proeven? Uiteraard mag je me ook alle vragen stellen die je wilt!

Het GOED DOEN Festival =  Samen GOED DOEN

De plek om iets goeds te eten, te doen, te zien, te horen en te genieten. Van een winter BBQ tot de moestuin bijhouden, van muziek of rommelmarkt tot een potje voetballen in de tuin. Iets GOED DOEN voor een ander geeft energie. Je kent vast het gevoel wanneer je iemand hebt geholpen waar diegene je dankbaar voor is.

Hetgeen je deed was voor jou misschien iets vanzelfsprekends maar kan voor een ander van grote waarde zijn. Dit is een initiatief van De VerzamelPost en deze dynamiek willen wij middels het Goed Doen Festival #GDF stimuleren en faciliteren. Het GOED DOEN Festival is het podium voor kennisdelen en het tastbaar maken van de goede dingen die mensen nu al doen. Het platform dient ervoor om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dus heb je iets te delen of heb je hulp nodig gooi het in de groep.

Houd de website van #GDF in de gaten voor de volgende datum.

Delen...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

0 comments on “Kombucha proeven @ #GDF FestivalAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *